Belediyespor Bayat Deplasmanına Gidiyor

Sungurlu Belediyespor futbol takımı 1. Amatör Küme 2. maçını Bayat Belediye Gençlikspor ile oynayacak. Geçen hafta Alaca’da İl özel İdare Gençlikspor’u 2-1 yenerek lige iyi başlayan Sungurlu Belediyespor, 2. maçını Bayat Belediye Gençlikspor ile yapacak. 29 Ekim Pazar günü saat 13:30’da Bayat’ta oynanacak müsabaka hakkında bilgi veren Antrenör Şevket Çağlayan, Bayat’ta oynanacak bu karşılaşmaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkacaklarını söyledi. Bayat deplasmanına seyirci götüreceklerini söyleyen Çağlayan, “29 Ekim Pazar günü Bayat’ta yapılacak olan futbol karşılaşmasına katılmak isteyenler için Saat 11:00’de Belediye önünden otobüsler kaldırılacaktır. Tüm hemşerilerimizi futbol takımımıza desteğe davet ediyoruz” diye konuştu.

Önceki            İ  L  A  N